Nieuw Apostolische Kerk

Nieuw Apostolische Kerk is een Christelijke kerk gelegen aan Veerpoortstraat 3 in Doesburg.

Meer informatie over Nieuw Apostolische Kerk in Doesburg

Op de website van de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland kun je alle informatie vinden over de kerkgemeenschap op nationaal en lokaal niveau. De visie van de kerk is dat mensen zich thuis voelen en hun leven inrichten volgens het evangelie van Jezus Christus. De missie is om alle mensen het evangelie te onderwijzen en hen te dopen met water en Heilige Geest. Verder worden er regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd, zoals een kinderdag, een muziekdag en een jeugdweekend. Ook worden er bijzondere momenten in verschillende gemeenten beschreven, zoals een huwelijkszegen en de wijding van de eerste vrouwelijke diaken in Nederland. Daarnaast is er een interview met districtsapostelhelper Stefan Pöschel en wordt er aandacht besteed aan het belang van vrijwilligerswerk in de kerk. Tot slot worden er nieuwsberichten uit verschillende districten gegeven, zoals een seniorenbijeenkomst in Limburg en een bezoek van apostel P. Klene aan Bonaire.

Wil je weten wat Nieuw Apostolische Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nieuw Apostolische Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nieuw Apostolische Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuw Apostolische Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Nieuw Apostolische Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nieuw Apostolische Kerk

Bezoekers bekeken ook