Ooipoortkerk

Ooipoortkerk is een Christelijke kerk gelegen aan Ooipoortstraat 52 in Doesburg.

Meer informatie over Ooipoortkerk in Doesburg

Welkom op de website van de samenwerkingsgemeente Ooipoortkerk. Deze gemeente is een samenwerking tussen de Christelijke Gereformeerde Kerk en De Nederlandse Gereformeerde Kerk in Doesburg. Iedere zondagochtend is er om 10.00 uur een eredienst. Informatie over het geloof en over de gemeente is te vinden op de website. De kerk verwelkomt iedereen, ook als je alleen een keer wilt binnenlopen om te zien hoe een kerkdienst eruitziet. Het geloof van de kerk is gebaseerd op de komst van Jezus Christus, zijn dood en opstanding, en het geloof in God als onze Schepper. De kerk gelooft in goede relaties met anderen en in de vernieuwing van de wereld. De kerkdiensten zijn bedoeld om God te eren en elkaar te ontmoeten. Er is ook aandacht voor kinderen, met een Bijbelverhaal en een crèche. Als je niet in staat bent om de dienst bij te wonen, kun je deze volgen via Kerkdienstgemist. Als je meer informatie wilt of een gesprek wilt, kun je contact opnemen via e-mail. De kerk is gevestigd aan de Ooipoortstraat in Doesburg en er is parkeergelegenheid achter de kerk.

Wil je weten wat Ooipoortkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ooipoortkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ooipoortkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ooipoortkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Ooipoortkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ooipoortkerk

Bezoekers bekeken ook