De Waag

De Waag is een Restaurant gelegen aan Koepoortstraat 2 in Doesburg.

Meer informatie over De Waag in Doesburg

Stadsbierhuys De Waag is een gezellige herberg, zomerterras, bruisend grand café, fijn restaurant, onvergetelijke trouwlocatie, zakelijk toevluchtsoord en uiteraard een dorstlessend Stadsbierhuys. Mensen zien De Waag dan ook als hun tweede huiskamer. Een veel oudere huiskamer, dat wel, maar dat maakt het juist zo gezellig. Je moet De Waag ervaren. Sinds 1478 zijn er al vele reizigers, rovers, handelaars, uitvinders, werkers, jonkvrouwen en hoogwaardigheidsbekleders je voorgegaan. Ze vielen allemaal voor de charme van De Waag. Maar soms was er helaas geen plek meer in de herberg. Als ze toen maar een reserveringsknop hadden gehad... Een voorloper in veganistische gerechten, maar tegelijkertijd het vertrouwde adres voor vlees- en visliefhebbers. De Waag vult elke maag. Onze keuken is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 21.30 uur. Heb je dieetwensen of allergieën? Geef het door bij het maken van je reservering en wij informeren onze koks. Met maar liefst 12 verschillende tapbieren lessen we de dorst van elke bierliefhebber in Doesburg en omgeving. Bij De Waag kun je goed zakendoen, brainstormen en vergaderen in een authentieke en inspirerende omgeving. Iets anders dan onder een systeemplafond ergens langs de snelweg. Jong en oud vinden hun weg naar De Wa.

Wil je weten wat De Waag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Waag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Waag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Waag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar De Waag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Waag

Bezoekers bekeken ook