Inna's Coiffure

Inna's Coiffure is een Kapper gelegen aan Potsmaat 115 in Doesburg.

Meer informatie over Inna's Coiffure in Doesburg

Welkom bij Inna's Coiffure, waar je alles kunt vinden over haarmode. De passie van Inna is om van jouw haar een creatief kapsel te maken. Of het nu gaat om knippen of verven, ze zorgt ervoor dat je tevreden naar huis gaat met mooier haar. Ze biedt verschillende stijlen aan, van keurige modellen tot losse bollen. Zelfs mannen zijn geïnteresseerd in een permanent, iets wat ze voorheen associeerden met oude vrouwen of mannen uit de jaren 80. Zelfs de zoon van haar beste vriendin uit Duitsland heeft al een permanent genomen. Dus het is echt voor alle mannen, jong en oud. Daarnaast biedt Inna ook knippen met een verwarmde schaar aan, speciaal voor halflang en lang haar. Voor vrouwen en kinderen met lang haar is er ook een nieuwe methode genaamd haarpolijsten, waarbij beschadigde en pluizige delen van het haar worden verwijderd zonder dat de lengte verloren gaat. Bel Inna op 0313-474459 of 06-51613527 voor een afspraak.

Wil je weten wat Inna's Coiffure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Inna's Coiffure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Inna's Coiffure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Inna's Coiffure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Inna's Coiffure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Inna’s Coiffure

Bezoekers bekeken ook