Salon Comfort

Salon Comfort is een Kapper gelegen aan Ooipoortstraat 41 in Doesburg.

Meer informatie over Salon Comfort in Doesburg

Salon Comfort is een kapperszaak gevestigd in het pittoreske Doesburg bij Arnhem. Ze staan bekend om hun kwaliteit, service en gezelligheid. Eigenaresse Yonee Winkeler opende de salon in oktober 2020 en is trots op haar droom die werkelijkheid is geworden. Ze wil haar klanten een gevoel van thuiskomen geven en werkt met liefde en passie aan mooi en beter haar. Romy Lenting werkt ook bij Salon Comfort en staat voor oprechte aandacht, service en kwaliteit. Ze is dankbaar voor het werk en de mensen die ze dagelijks mag ontvangen. Salon Comfort staat altijd voor kwaliteit, maatwerk en gebruikt eigen technieken bij kleuringen. Ze streven naar ontwikkeling en groei en bieden gezelligheid in de salon.

Wil je weten wat Salon Comfort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Comfort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Comfort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Comfort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Salon Comfort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Comfort

Bezoekers bekeken ook