Peter De Kapper

Peter De Kapper is een Kapper gelegen aan Gasthuisstraat 18 in Doesburg.

Meer informatie over Peter De Kapper in Doesburg

Peter de Kapper is een bekende en ervaren kapper in Doesburg. Hij heeft al ruim 35 jaar ervaring in het vak en is samen met 3 haarstylisten gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Gasthuisstraat 18. Peter hecht veel waarde aan ontwikkeling, scholing en innovatie en biedt regelmatig cursussen aan om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, mode en trends. Bij Peter de Kapper kunt u terecht voor kwaliteit, professioneel advies, vakmanschap en gezelligheid. Daarnaast biedt hij ook de revolutionaire CURLSYS® krullen knippen techniek aan, waarmee verschillende variaties van krullen mogelijk zijn, evenals meer beweging en volume voor steil haar. Voor prijzen en contactinformatie kunt u terecht op de website van Peter de Kapper.

Wil je weten wat Peter De Kapper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peter De Kapper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peter De Kapper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peter De Kapper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doesburg. Opzoek naar Peter De Kapper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peter De Kapper

Bezoekers bekeken ook